PREDAJ RODINNÉHO DOMU

21.02.2022 00:00

Druh nehnuteľnosti: Rodinný dom

Lokalita: Kremnička

Počet izieb: 4 + kuchyňa

Rozloha: 130m2 rodinný dom, pozemok 643m2, 

Celková výmera: 773m2

Cena: 270.000,- eur

 

KKreality s.r.o., ponúka na predaj, výhradne len u nás jednopodlažný rodinný dom s pozemkom vo vyhľadávanej lokalite Banskej Bystrice v časti Kremnička. Rozloha celkového pozemku je 773m2, z toho 130m2 zastavanej plochy pod domom. Rodinný dom je gazdovského typu so sedlovou strechou po kompletnej rekonštrukcii a aktuálne obývaný. Dom má prípojky na plyn, kanalizáciu, elektriku, internetové rozvody, studňu, prístrešok na autá, vstupná elektrická brána a predpríprava na podkrovné bývanie.

Rekonštrukcia pozostáva zo zateplenia domu, novej fasády na dome, nových krovov, Bramac škridli, rozvodov elektriky, dom bol oddrenážovaný so zvodom do nádrže na pozemku, ktorá slúži aj na polievanie záhrady. Predná časť domu pozostáva zo 4 obytných miestností (obývačka, spálňová izba a 2x detská izba), kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, a vstupná chodba. Zadná časť domu je využívaná na skladovanie sezónnych vecí,  náraďovňa, komora. Výstup do podkrovia je riešený vonkajším schodiskom, ktoré je momentálne nevyužívané. Veľké podkrovie nad celým domom by znamenalo plus minimálne tri ďalšie obytné miestnosti. V zadnej časti podkrovia je vytvorený priestor na posedenie a oddych, ktorý sa využíva.

Do rodinného domu sa vchádza cez vstupné dvere osadené v strede domu. Chodba má tri vstupy, ktorými sa  prechádza po ľavej strane do obývačky, ktorá bola prepojená pri rekonštrukcii s kuchyňou a presvetlila a otvorila celý priestor. Atmosféru dotvára krb v strede veľkej miestnosti, kde je priestor na odpočinok, stolovanie aj varenie.  Po pravej strane sú 2 miestnosti ako detská izba a spacia miestnosť. Oproti vstupným dverám sa nachádza kúpeľňa, ktorá má podlahové kúrenie a  tiež prešla kompletnou rekonštrukciou.  Príprava vody je plynovým kotlom, a so zásobníkom vody.

Všetky miestnosti sú vystierkované, majú laminátové podlahy, dlažbu v chodbe, kúpeľni a drevenú podlahu v spálni, nové rozvody elektriny a potiahnutý internet v stene. 

Rodinný dom má vedľa domu výsadbu a zostal aj priestor na altánok 332m2,  prístrešok pre dve autá o výmere 50m2 a tiež za domom pozemok vo výmere 261m2.  V blízkosti sa nachádza občianska vybavenosť, ako mestská doprava, obchod, škôlka.

Obhliadku nehnuteľnosti,  prípadne na doplnenie informácii si môžete dohodnúť:

Katarína Dávidová, 0917 217149, davidova@kkreality.sk

TOP PONUKA

Neboli nájdené žiadne záznamy.